Sengelinned til Minna Rosa

af jun 9, 2016Håndarbejde, Syning0 Kommentarer

Mommor og måffar (falstrinsk og betyder mormor og morfar), har ladet gøre et sengelinned til vores barnebarn.
Et sengelinned som er lavet lige som i gamle dage, med mellemværk som er hæklet at mig og et monogram som er designet at måffar. Oldemor har hjulpet med monteringen så det er gjort korrekt. Oldemor er nemlig syerske og har fremstillet mang flotte kreationer gennem tiden.

Stoffet jeg har valgt til sengetøjet er af en kraftig bomuldslærred, så det kan holde længe.
Når sengetøjet skal pakkes væk skal det ligges i en æske som er uden syre. Syren får stofft til at mørne og derfor vil det ved henlæggelse blive mørt og gå i stykker.

Monogrammet er broderet af Maja Holst, Horsebøg Hvis du sidder derude og gerne vil i kontakt med Maja fordi du skal have broderet noget så ring eller skriv til mig.

Sengetøjet fik Minna Rosa Nagly Olsen i navngivningsgave som blev afholdt i maj 2016

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere