Nogle gode nødder

af feb 29, 2016Husholdning0 Kommentarer

Jeg er begyndt at vaske tøj……ja altså vasket tøj har jeg jo altid gjort, men nu har jeg fundet nogle gode nødder, som jeg vaske mit tøj med.
Ja ja måske du tænker på nogle andre nødder, men det er ikke den slags nødder, dem kan man ikke vaske tøj i (bare til orientering)
Nødderne hedder Biosa vaskenødder og fås hos netbutikken helsam.
Nødderne kan anvendes til alle typer vask og er utrolig drøje i brug. Når du køber nødderne følger der en bomuldspose med og deri kommes 3-5 nødder alt efter hvor meget tøj der er i maskinen. Mit råd er: fyld maskinen.
Nødderne knuses i posen og kan anvendes optil 3 gange.
Biosa vaskenødder skaber et sund miljø for mig, for dig og i pengepung, fordi de er sunde for mennesker der har allergi, for mennesker der har hudproblemer, for din økonomi og for miljøet da de kan komposteres efter 3 gange vask.

nødderne før og efter brug

billedet taler for sig selv

Jeg giver 139,- kr. for 1 kilo nødder og jeg har regnet ud at der er til ca. 1 år i vores familie. Vi er 3½ personer ( den ½ er fordi vores ældste søn til tider er hjemmeboende).
Det kan man ikke siger vælte budgette, tværtimod syntes jeg det luner på budgettet.
Summasumarum nødderne er gode for dig, miljøet og din pengepung. Og så får du tillige rent tøj.

En opfrisker

Som før beskrevet her på bloggen bruger jeg kun den lyse eddike som skyllemiddel, og det virker fint.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere