Jeg læser en bog

af feb 4, 2016Familieliv0 Kommentarer

Som husmor her på Egegården er der ikke magen tid til at læse, men til tider lusker jeg mig til at gøre det trods den sparsomme tid. Dels fordi jeg vil udvide min horisont og dels fordi jeg vil videre udvikle mit husmoder-koncept.
Jeg læser som regl ikke nyere literatur, men noget der passer mere ind i mit liv og som er mere mig.
For at kunne give dig kære læser ny viden og fornyelse generelt, så må jeg læse litteratur som denne bog.

Min bibel

Gennem ældre litteratur, og min barnelærdom fra min farmor og farfar, henterjeg inspirationen til den måde vi lever vores totalt oldnordiske liv (vores børns fortolkning) på.

Jeg snyder også lidt

De af jer som har fulgt mig i længere tid ved at jeg er tilhænger af bevarelse af vores landsbyer, og de små handlende rundt omkring i landet.
Derfor går jeg meget op i hvordan der kæmpes over alt for at styrke de små lokale samfund, således at de ikke går helt i glemmebogen, som så meget andet har gjort.
De små samfund er en del af vores kulturhistoriske arv og dem skal der kæmpes for.
Der har jeg snydt og læser denne bog som er af nyere dato.

endnu en inspirationskilde

Sådan nu slap det ud…….. det var skøøønt. Nu ved hele verden at jeg er totalt håbløs …..tænk at levesit liv på en så simpel måde. Det er der da ingen der gør mere.
Jo min mand og jeg.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere