Husmoderens julelikør

af nov 10, 2015Madopskrifter6 Kommentarer

For første gang skal jeg prøve at lave en julelikør. 
Jeg er meget spændt på udfaldet.

Den er lavet af snaps, appelsin, sukker, vanilie, kaffebønner. 
Likøren skal trække i 40 dage.
Opskriften er fra “Hendes Verden”.

6 Kommentarer

 1. Unknown

  Vi kommer forbi og smager om den er blevet god.😀

  Svar
 2. Husmoder

  I skal være så velkommen Lene. Jeg tror jeg må lave 1 mere for en sikkerhedsskyld

  Svar
 3. Unknown

  Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.

  Svar
 4. Husmoder

  Den nederste af kommentarerne fra Lene var mangen til den øverste 🙂
  Derfor er den fjernet

  Svar
 5. susan

  Jeg lavede den for ca 5 år siden og den blev fantastisk! Året efter gik jeg i gang igen, men det blev bare ikke god? I år når jeg det så ikke har glemt den skal stå 40 dage og skulle bruges til 1. juledag

  Svar
 6. Husmoder

  Uha Susan jeg glæder nu endnu mere til at smage den. Og øv for at du ikke nåede at lave den til jeres arrangement 1. juledag.
  Jeg tror jeg vil prøve at lave den uden vanilie, for så tænker jeg at den bliver som grand maniere. Hvad mener du, Susan?

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere