Jeg lavede den for ca 5 år siden og den blev fantastisk! Året efter gik jeg i gang igen, men det blev bare ikke god? I år når jeg det så ikke har glemt den skal stå 40 dage og skulle bruges til 1. juledag
Uha Susan jeg glæder nu endnu mere til at smage den. Og øv for at du ikke nåede at lave den til jeres arrangement 1. juledag. Jeg tror jeg vil prøve at lave den uden vanilie, for så tænker jeg at den bliver som grand maniere. Hvad mener du, Susan?
Vi kommer forbi og smager om den er blevet god.😀
I skal være så velkommen Lene. Jeg tror jeg må lave 1 mere for en sikkerhedsskyld
Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.
Den nederste af kommentarerne fra Lene var mangen til den øverste 🙂
Derfor er den fjernet
Jeg lavede den for ca 5 år siden og den blev fantastisk! Året efter gik jeg i gang igen, men det blev bare ikke god? I år når jeg det så ikke har glemt den skal stå 40 dage og skulle bruges til 1. juledag
Uha Susan jeg glæder nu endnu mere til at smage den. Og øv for at du ikke nåede at lave den til jeres arrangement 1. juledag.
Jeg tror jeg vil prøve at lave den uden vanilie, for så tænker jeg at den bliver som grand maniere. Hvad mener du, Susan?