Medisterpølse

af okt 20, 2015Madopskrifter0 Kommentarer

Jeg har længe tænkt mig at lave medisterpølse, og nu havde jeg besluttet at det skulle være.
For at få det mest friske kød har jeg købt en økologisk svinekam, som jeg malede i min kødhakker.
Hvis du køber en forhakkede fars i supermarkedet kan du ikke vide hvor mange gange den har rundet køledisken. 
Den kan have været inde som steg, derefter som koteletter og siden hen som fars. Det er mange gange ud og ind af køledisken. 
Tænk på det næste gang du handler fars.
alle ingredienserne er fundet frem

Kødet hakket og rørt til medisterfars

Så er vi igang. Det er en god idé at være 2 om at lave medisterpølse. Èn til at komme farsen i maskinen og én til at “styre” tarmen og pølsen.

Det færdige resultat

Den stegtemedister
Og så til smagningen.
Den blev helt vild god og medisteren var i den grad værd at serverer for gæster.
Opskriften har jeg fra “alletiderskogebog.dk”.
God appetit og held og lykke med din medisterpølse.
Hilsen fra den moderne husmoder

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere