Mine ud- af- hovedet- kæmpe-brød

af sep 4, 2015Madopskrifter0 Kommentarer

Det her er morsomt
I går skulle jeg lige slå et hurtigt brød sammen, fordi jeg havde bagt en leverpostej. Det skulle være en del af vores aftensmad (torsdag er altid brød-dag hos os).

Jeg ved ikke lige hvad der er kommet i den gær men jeg fik 2 mega store brød. Jeg har kun brugt ½ pk. økologisk gær. lunkent vand som jeg havde kogt æg i, lidt salt, solsikkekerner og noget sigtet speltmel.

og så tænk dig *2

Brødene er blevet meget lækre og smagen er fortræffelig.
Tænk dig sådan et lunt stykke brød med nybagt leverpostej og syltet asier på, mums det er godt.

Jeg syntes min oplevelse med gårsdagens bagning er et god eksempel på at ens humør og de ingredienser man kommer i sit brød har en indflydelse på hvordan bagværket bliver.
Jeg ved at jeg ikke skal bage hvis mit humør en nede.
Hvordan har du det med det kære læser?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere