Bord dæk dig

af mar 5, 2015Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Når jeg dækker et fint bord til gæster kan jeg godt lide at holde det enkelt. Nu når jeg er til flakoner, blonder og den slags kan bordet hurtigt blive alt for pompøst hvis der står for meget på det.
På den borddækning du ser herunder syntes jeg lige der mangler en borddekoration. Den skulle have været flad med løbere hen ad bordet, så havde den være helt i vinkel.
Flakonerne kunne også ligges under glassene, til en forandring.
Hvis du skal dække op til flere retter kan man ligge flakoner mellem tallerknerne.

Tallerknerne er fremstillet i England og designet af Enoch Wedgwood. Porcelænet er den engelske version af kongeligt porcelæn.
Lysestagerne er fra Klaus Kristensen Keramik.
Glassene har jeg fået af en god ven og er af ubestemmelig herkomst, så vidt jeg ved.
Servietterne er fra bnunique.dk og er hæklet af danske kvinder.
Dugen har jeg selv syet og materialet er af ren bomuld, men en god og kraftig kvalitet.
Lysene er fra party light v/ Arne Nilsson  tlf. 20109842. Lysene er fremstillet af voks og er derfor velegnet til mennesker der har allergi, da de brænder ved en meget lavere temperatur end lys der er fremstillet af stearin.
Lysene er lidt dyre end stearinlys men de har en noget længere brændetid og i sidste ende bliver det det, økonomisk set det samme. Det du skal tænke på i den sammenhæng er også at du kan nyde disse lys noget længere.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere