Pizzasnegle, pølsehorn og pensionsopsparing

af mar 13, 2015Husholdning, Madopskrifter0 Kommentarer

Hvad har pizzasnegl, pølsehorn og pensionsopsparing med hinanden at gøre?
Svaret er kort “Det har rigtig meget med hinanden at gøre”, men for god ordens skyld vil jeg naturligvis uddybe min besvarelse nærmere.
Til dem af jer der ikke har læst på min blog før skal jeg gøre opmærksom på, at stort set alle de ingredienser jeg bruger i min madlavning er økologiske, og det er lige præcis her pensionsopsparingen kommer ind.
Når vi propper mad i vores poder skal det være ordentlige råvarer, og det får vi ved at bruge økologiske produkter. Vi skal her huske på at de unge sådan set er vores pensionsopsparing, fordi det er dem der skal passe os når vi bliver gamle, og derfor er det vigtigt at vi sørger for at de får ordentlig MAD , så de har de fornødne kræfter når den tid kommer.

Min yngste søn har for nogen tid siden haft fødselsdag og i den anledning skal han nu holde fest for, pensionsopsparingen, øøhhh jeg mener for drengene i sin klasse.
Til kalasen han vil gerne have pizzasnegle, pølsehorn og chokolademuffins, så vi måtte begge igang med bagningen.

I dejen har jeg erstattet noget af det hvide mel med groft mel. Det giver en større fylde i maven (større mæthedsfornemmelse), og samtidig holder vores tarme i gang.
Groft mel har mange gode engnskaber. det giver os  mere protein, mere stabilt blodsukker, bedre tarmflora og funktion, og så er protein byggest byggestenen til vores celler.

Så brug gerne sunde råvarer til dine børns fødselsdagsfester og server gerne sund mad i stedet for alt det der slik og kage…. der er ingen der har godt af det.

Kalasen skal holdes i en svømmehal, hvilket jeg syntes er en genial idé, for så får drengene rørt sig.
Vi starter med at de bade lidt og derefter kommer de op og får pizzasnegle og pølsehorn, og vand til at skylle det ned med. Så er det i baljen igen og forbrænde noget mere krudt.
Når tiden er inde serverer vi muffins og vand, og inden de går hjem får de lidt æble og/eller banan.
Lig mærke til der er ingen slikpose at gå hjem på.

Håber du fik inspiration til hvordan du kan holde dit barns næste fødselsdag, og til hvordan du kan passe på vores fælles pensionsopsparing.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere