Vaskekluden er færdig

af feb 4, 2015Håndarbejde, Strik0 Kommentarer

Så blev jeg færdig med vaskekluden, og jeg glæder mig til at tage den i brug.
Jeg har, som kant, hæklet 2 omg. fastmasker med safran.

vaskeklud

Jeg tror den bliver fantastisk god og rar at bruge.
Jeg overvejer nu at hækle mig nogle karklude i samme mønster, og i samme garn ( se kvaliteten i tidligere indlæg). Det eneste der skal være til forskel er at karkluden skal være større.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere