Things- to-do

af feb 17, 2015Strik0 Kommentarer

Jeg har, sikkert som så mange andre, ting der ligger og ikke er blevet gjort færdige.
I mit tilfælde drejer det sig hovedsageligt om håndarbejde. MEN det er dog sådan at det bliver gjort færdigt før eller siden, det tager bare sin tid.
Herunder vil jeg vise dig hvad jeg er igang med fortiden, og lidt af det jeg har fået gjort færdigt.

Jakke til min veninde

 Min veninde var igang med denne smukke jakke, men hun var “kørt fast” i den og så tilbød jeg at strikke den færdig for hende.
Nu mangler jeg blot monteringen, hvilket for mig er det største og mest tidskrævende arbejde. Det er også det arbejde jeg syntes mindst om, men det skal og må jo gøres.

Nederdelen du ser på billedet herunder er til min yngste datter. Udover den har hun også bestilt knæstrømper, genser og shorts i samme mønster. nederdelen er færdig, som du ser, og jeg er i gang med knæstrømperne. Så, som du ser, jeg hviler ikke på laurbærrene.

Nederdel i Marius mønster

Nederdel, knæstrømper, genser og shorts er oprindeligt strikket i den tykke alpaca fra Sandnes garn, men Karisma fra garnstudio kan så udmærket bruges.
Fordelen ved at bruges Karisma er at den kan tåle maskinvask, det kan alpacaen ikke.
Når jeg strikker til unge mennesker, som ikke altid tænker over hvordan de vasker deres tøj, overvejer jeg meget nøje hvilket materiale jeg skal vælge til de produkter som skal fremstilles til dem.
Hvis det havde været til mig selv havde jeg så afgjort valgt et materiale der ikke er superwash behandlet, hvilket vil sige at det ikke vil kunne vaskes i maskinen.

Hvad en superwash behandling gør ved ulden vil jeg beskrive i senere indlæg.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere