Hvidkål fra fryseren

af feb 5, 2015Madopskrifter0 Kommentarer

Nem mad i en snæver vending.
I går var, for mig, lidt af en hektisk dag. Jeg er langt inde i forberedelserne til den kommende fødselsdag, i den forbindelse er der meget der skal bages.
Samtidig med mine forberedelser, skal vores hverdag jo også fungere, forstået på den måde, at der stadig er de sædvanlige gøremål der skal ordnes, så som aftensmaden.
Når man står i den situation er det virkelig godt at have “færdig-hjemmegjort” mad i fryseren, som er lige til at tage op og varme.
I går var det så frikadeller og hvidkåljeg havde fundet frem (var forberedt i forhold til min madplan). Hvidkålen var kogt, så den krævede ikke meget behandling. Jeg havde tænkt at den skulle bruges til stuvet hvidkål, men da dagens øvrige middagsdeltager ikke brød sig om det måtte jeg finde på noget andet.
Derfor fandt jeg på at stege den på panden (minus smør, da hvidkålen er meget vandholdig i sig selv) sammen med karry. Det smagte himmelsk syntes såvel jeg som min kompan.
Frikadellerne og den stegte hvidkål blev serveret med rugbrød, som naturligvis også er hjemmebagt.

Der kunne så udmærket godt have været lidt cherry tomater og agurk til. Det havde givet middagen lidt mere kulør og havde varieret smags nuancen lidt.
Alle råvare jeg bruger er, så vidt muligt, fremstillet af økologiske og dansk produceret produkter.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere