opbevaring af økologisk mel

af jan 24, 2015Husholdning0 Kommentarer

Økologisk mel er, som bekendt, ikke tilsat nogen former for sprøjtemidler, og er derfor mere modtagelig for dyr og andet utøj (melmider, melmøl og larver) end det mel som er fremstillet af sprøjtet korn.
Derfor er det vigtigt at du sørger for at opbevare din mel i tilsluttet emballage.
Det er ligeledes vigtigt at du sørger for at din mel står mørkt og tørt.
Disse opbevarings metoder er i sær vigtige, hvis du ikke bruger dit mel så ofte. Denne opbevarings metode, forlænger holdbarheden af melet væsentligt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere