Dosmersedlen

af jan 10, 2015Husholdning0 Kommentarer

Når jeg skriver min dosmerseddel, har jeg først lavet min madplan, for bedre at kunne handle ind efter den. Dernæst har jeg tjekket fryser indholds- listen for at se om der er noget af det jeg skal købe som vi har i forvejen.

Min dosmerseddel er inddelt således:
Mejeri
Kød
Frugt/grønt
Kolonial
brød (køber jeg sjældent)
Andet

Under hver kategori har jeg så skrevet nøjagtig hvad jeg skal have.
Derudover har jeg ved hver varer levnet plads så jeg kan skrive prisen ned. Dette gør det nemmere for mig når jeg tjekker min bon efter turen gennem kassen.
Det tager tid at gøre så meget ud af indkøbene, men det at jeg bruger tid på at skrive alle priser ned har gjort at jeg ofte har “taget” supermarkedet i at tage for meget for nogle varer, og kan med god samvittighed gå til kassen for at få de penge jeg har betalt for meget.
Forinden jeg går til kassen har jeg lagt alle priser sammen og ved derfor præcis hvor meget jeg skal af med (der har dog været gange hvor jeg har regnet forkert, og derfor kan det anbefales først at tjekke sin bon)
I denne uge var det 18,- kroner der var kommet for meget til supermarkedets favør, andre gange har det være 30 og 40,- kroner.
Så med andre ord der er mange penge at spare ved at være om sig når man skal handle.

Håber mit tip kan bruges.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere