Brød med krummer i

af jan 28, 2015Madopskrifter0 Kommentarer

I min jagt på at finde det/de perfekte brød, måtte jeg denne gang prøve en opskrift fra Camilla Plums bog ” Et ordentligt brød “.
Her fandt jeg opskrift som tiltalte mig, og resultatet blev 2 store brød godt med “guf” i.
De er spring fyldt med kerner og det bedste mel fremstillet af de bedste kornsorter.
Brødene var længe undervejs, da de skulle bage i 24 timer, først ved en meget lav temp. og efter 12 timer skulle der skrues lidt op for graderne.
Det kræver lidt planlægning så man ikke skal op om natten for at stille på ovnen.
Jeg startede mine brød klokken 7 morgen, stillede på graderne kl. 19.00, og brødene var færdige kl. 7 næste morgen.
Da de fleste mennesker ikke har så meget tid om morgenen, kan man starte op kl. 19.00, så har man dejligt nybagt brød dagen efter kl. 19.00
Jeg retter en stor tak til Camilla Plum for tilladelse til at bringe dette indlæg.
Hvis du vil vide mere om Camilla og hendes virke indenfor gastronomien, kan du læse mere på
www.fuglebjerggaard.dk

brøddejen og surdejen til næste omgang
Det færdige resultat

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere