Dagen der på

af dec 1, 2014Familieliv0 Kommentarer

Glædelig 1. december til jer alle.
Dagen i dag er jo “dagen derpå”. det var i går alle vores børn var samlet og vi holdte vores traditionelle 1. søndag i advent. Den tradition har vi haft i 26 år og vi og vores børn syntes det er en god og hyggelig tradition.
Ét år var der kun 2 af børnene der kunne ( og mig sagde hunden). De andre var på arbejde, og derfor foreslog jeg at vi skulle aflyse det. Det skulle jeg aldrig have foreslået, for det blev pænt men meget bestemt afvist. Det var ved denne lejlighed at jeg fandt ud af hvormeget den tradition betød for familien.
Her ses lidt af børnenes fabrikationer. De blev lavet mens jeg lavede risengrød som vi, traditionen tro, skulle have til aftensmad.

en lille nisse skov med trappe op så nisserne kan komme i skoven.
Designed by Sebastian Nagly

Adventskrans
Designed by Erling Pedersen

 Jeg kan godt lide at tingene er enkle og naturlige. Derfor finder jeg denne adventskrans smuk og falder godt ind i min stue.
Adventskransen ville falde godt ind i de flestes hjem da den er meget enkel og naturlig.

Juledekoration.
Designed by Sebastian Nagly

Dagen i dag er gået med at rydde op og gøre rent efter weekendens strabasser.
Aftensmaden er altid nem om mandagen, da vi får rester fra weekenden. I lørdags fik vi afrikansk kødtimbale ( opskriften kan findes på alle tiders kogebog på nettet). Søndag stod den på risengrød, det laver jeg klatkager af senere på ugen, så er der lidt til kaffen.

Måske det var lidt inspiration til hvad du skal lave næste weekend?

TIPS: 

  • Når jeg tørre støv af bruger jeg kun lidt eddike i vandet. Du behøver ikke de dyre rengøringsprodukter, det skader både dig og naturen. Eddike frisker op og modvirker grim lugt.
  • Til gulvvask er, duft- og parabenfri, opvaskemiddel ganske udemærket. Men brug det kun i begrænset mængder.
  • Under vores juledekorationer har vi skåret nogle skiver af lidt brænde vi havde. De er dekorative, og så sparede jeg at købe de dyre underlæg.


Hvis du følger mine tips spare du både penge, du skåner miljøet og i sidste ende dig selv.
God fornøjelse

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere