En pragtfuld weekend

af nov 30, 2014Årets gang, Familieliv0 Kommentarer

Det at skulle forberede vores traditionelle 1. søndag i advent kræver en del forberedelse, i sær når man selv laver det meste fra bunden.
I går lavede jeg fordejen  til rundstykkerne som jeg serverede her til morgen.
Derudover bagte jeg Bagels, i går, som jeg blot skulle varme i ovnen. Varmning af bagels fik jeg til at passe sammen med bagning af rundstykkerne.
Rundstykke dejen gjorde jeg klar som noget af det første da jeg stod op, sådan at det kom til at passe med at alt var klar til morgenmaden.

Her er resultatet af bagningen.

Bagels

Rundstykker

Såvel rundstykker som bagels er velegnet til at fryse, så af alt ulejligheden har jeg morgenbrød til en lille måned, alt efter hvor mange der kommer hjem på overnatning.

Om lidt skal vi alle en tur i skoven og samle ting til juledekorationer, og siden her det hjem og julehygge med dekoration- fremstilling, og måske bagning af flere æbleskiver.
Til middagen i aften står den på risengrød.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere