Det at skulle forberede vores traditionelle 1. søndag i advent kræver en del forberedelse, i sær når man selv laver det meste fra bunden.
I går lavede jeg fordejen til rundstykkerne som jeg serverede her til morgen.
Derudover bagte jeg Bagels, i går, som jeg blot skulle varme i ovnen. Varmning af bagels fik jeg til at passe sammen med bagning af rundstykkerne.
Rundstykke dejen gjorde jeg klar som noget af det første da jeg stod op, sådan at det kom til at passe med at alt var klar til morgenmaden.
Her er resultatet af bagningen.
Bagels |
Rundstykker |
Såvel rundstykker som bagels er velegnet til at fryse, så af alt ulejligheden har jeg morgenbrød til en lille måned, alt efter hvor mange der kommer hjem på overnatning.
Om lidt skal vi alle en tur i skoven og samle ting til juledekorationer, og siden her det hjem og julehygge med dekoration- fremstilling, og måske bagning af flere æbleskiver.
Til middagen i aften står den på risengrød.
0 kommentarer