Præstelus- et godt suplement til maden

af maj 17, 2025Fremhævede indlæg0 Kommentarer

Præstelusen, også kaldet burresnerre, er hadet af mange have ejere. Det er synd for den har så mange gode egenskaber. Den er for eksempel fyldt med c- vitaminer, og med dens ærteagtige smag er den yderst velegnet til supper og sammenkogte retter.

Man kan også spise den som den er, men dens små mikroskopiske modhager kan, for nogen,  føles lidt ubehagelige på tungen. Jeg spiser dem som de er og de smager godt.

Jeg er, som mange sikkert ved, meget optaget af de sunde spiselige/anvendelige ting vi kan finde i naturen.

Planter som gud har velsignet os med. Man må da sige at han har gjort sit bedste. Hver dag retter jeg en stor tak til ham.

Verden er et forunderligt sted, et sted vi bør sætte mere pris på end vi gør.

For at vende tilbage til burresnerren – så er det bare at sætte igang – ud at finde burresnerre og kom dem i salaten til aftensmaden. Ja eller i aftensmaden.

Jeg har sågar brugt den som topping på en leverpostejmad- det smagte skønt.

Vi på Egegaarden ønsker jer alle en god høst.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.