Ingrid Maries forklæde af stofrester

af mar 25, 2020Håndarbejde, Syning0 Kommentarer

Nu da husmoderen har syet Pippi kostume til Minna Rosa, skal den lille høne da også have lidt.
Derfor er jeg gået i krig med at sy et forklæde til Ingrid Marie af stofrester.
Ja jeg syntes faktisk at stoffet er så fint, så jeg har bestilt mere. Så kan jeg nemlig også sy et par forklæder til mig selv.

Måske jeg også syr et par tørklæder til at have rundt om mit hoved, når jeg går og arbejder herhjemme.

Dog skylder jeg dog lige at sige at jeg helst vil gå i stofbutikken for at handle, men i disse tider holder vi os mest hjemme. Derfor bestiller jeg på nuværende tidspunkt over nettet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere