Ingrid Marie laver smør

af jan 7, 2020Madopskrifter0 Kommentarer

Som mange af vore læsere sikkert kan huske, så passede jeg vores ældste barnebarn. Det samme vil jeg gøre med den lille Ingrid Marie som er 11 måneder nu.
Hun skal dog ikke passe her dagligt, da hendes mor er blevet hjemmegående, det var hun ikke da storesøster, Minna Rosa, var lille.
Tænk at vi har den mulighed at kunne give vores børnebørn den mulighed at være hos os, og være med i vores daglige arbejde.
Vi syntes at, Ingrid Marie skulle have den samme mulighed som hendes storesøster har haft, nemlig at være meget sammen med morfar og mormor på Egegaarden.
At tænke sig at, vi har den mulighed at opleve mange af de sjove ting i de timer på døgnet hvor børne er mest friske. Yes det er skønt at være morfar og mormor på den måde

Så er der jo også det ved det, at det absolut er sundt for så vel krop som sjæl at være sammen med  sine børnebørn. Det har videnskaben jo bekræftet, men det har vi i vores familie vidst i mange år. Jeg tror stadig ikke på at dagpleje og vuggestue er godt for de helt små. De har bedst af at være hjemme ved mor og far, eller bedsteforældre når de er under 3 år.
Derefter kan man  så småt begynde i en mindre institution, hvor der er få børn og få voksne.

Jeg lader billederne herunder tale for sig selv….

jamen se hende lige- hun er da bare for dejlig, mormors lille høne

Alt skal nærstuderes og smages på. Det er en skøn alder
 Opskriften på smør finder du i tidligere indlæg. 
Gå til forsiden og under “søg i denne blog” skriver du smør, så kommer der nogle indlæg op. Du bør klikke på en af de ældste, så skulle du få opskriften som i øvrigt er meget simpel.
Husk vore råvare bliver købt hos Købmanden i Sandved.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere