Brun sovs uden kulør

af nov 8, 2019Madopskrifter0 Kommentarer

En god ven af familien spurgte mig forleden om , hvordan man laver sovs uden brug af kulør.
Svaret er ret enkelt, man bruner simpelthen melet af i smør (det skal være smør og ikke smørbart), inden man opbager den.
Jo brunere melet er des brunere bliver sovsen.
Der til kommes den væde man nu har fra det kød man har tilberedt.
Og vupti, du har en brun sovs uden kulør.
Ved denne fremgangsmåde spare du penge ved ikke at skulle købe kulør, og du spare på affaldsmængden og dermed miljøet.

husmoderen fra Egegaarden

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere