Hækler net til gårdbutikken

af jun 21, 2019Håndarbejde, Hækling0 Kommentarer

Jeg må da sige at der er kommet gang i vore lille gårdbutik. Der er mange der bruger os og det er vi jo glade for.
Det har nu bare medført at jeg ikke har flere hæklet net, som kan bruges til at putte frugt og grønt i når man handler. Så husmoderen må i gang og jeg priser mig lykkelig over at det største ræs i køkkenhaven er over nu. Det frigiver lidt tid til andre ting, så som at hækle net.

Vores gårdbutik skal nok ses lidt som den gang man gik til marked og solgte de varer man havde produceret. Det gjorde at man tjente en skilling, og gjorde at man kunne købe flere materialer at producerer af. Det samme er naturligvis gældende for os.

På dette frugt- handle-net har jeg brugt en anden fremgangsmåde end på de net jeg har lagt en opskrift på i tidligere indlæg.
Hvis jeg bliver tilfreds med denne net-type, vil jeg naturligvis lave en opskrift til fri afbenyttelse for jer.

Hvis du klikker ind på understående link kommer du ind på vores side på facebook. Der kan du læse meget mere om butikken og meget andet.
https://www.facebook.com/familieliv/posts/1163916030485343?notif_id=1561033187423756&notif_t=page_post_reaction

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere