Mine strikket gardiner

af mar 4, 2019Håndarbejde, Strik3 Kommentarer

Så fik jeg langt om længe hængt de nye gardinstænger op så mine strikket gardiner kan komme til deres ret.

Jeg mangler nu bare gardiner til husets øvrige vinduer, men det dem strikker jeg på ind imellem det øvrige håndarbejde der skal laves. Derved bliver det ikke så trivielt at arbejde med.
dog skal jeg sørge for at der ikke går alt for lang tid inden de andre bliver færdige, for så vil der blive farveforskel (blegning fra solen).
Jeg har brugt en svensk opskrift som grundmodel, men har selv fundet på den hæklet kant og gardinbåndene.

Det var ikke nemt at finde gardinstængerne, for den type er ikke på mode lige nu så jeg måtte lede længe på nettet for at finde lige dem jeg skulle bruge.

Hvad syntes I om gardinerne?

3 Kommentarer

 1. fru Jensen

  Super fine! Men hold da op et arbejde at gå igang med! Hvor mange vinduer skal du strikke gardiner til? Selv har jeg hæklet 4,5 meter gardinkappe til vores veranda i huset i Traryd (Sverige) og det synes jeg var et ret stort arbejde, men det var det værd. Men jeg tror godt nok ikke jeg ville orke at strikke gardiner. Knus til jer her fra Bornholm.

  Svar
 2. Husmoder

  Kære Damer
  Tak for de fine ord, og for hilsnen fra Bornholm.
  Dejligt at hører at jeg ikke er den eneste i landet der strikker og hækler gardiner. 🙂
  Jeg skal strikke til 4 vinduer og 1 dobbelt havedør.
  Jeg nupper dem lidt ad gangen, for ellers bliver det for kedeligt.
  Men nu hvor de første er oppe kan jeg jo se hvor fint det bliver, så giver det mig mere lyst til at give den gas med de sidste.

  De Bedste husmoderhilsner fra
  Husmoderen

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere