Henkogte blommer

af aug 21, 2018Madopskrifter0 Kommentarer

 

 
Henkogte Victoriablommer

 

 
Henkogte blommer
Blommer
Vand
Sukker
Skyld og udsten blommerne.
Læg dem på rengjorte glas straks efter udstningen.
Kog sukker lagen i det forhold.
1 liter vand til 400 gr sukker.
Kog lagen god igennem og hæld den over blommerne.
Luk glassene godt til. Når blommerne er kølet af, stilles de på køl.
Serveringsforslag

Spis blommerne med en råcreme, flødeskum eller til vanilieis. Endelig kan blommerne også udemærket bruges som tilbehør til ande-og/ eller gåsestegen til jul. Det er så lækkert.

Tip: Jeg skolder glassene og gummiringene godt. Hælder lidt atamon i glassene med gummiringen i bunden lukker og ryster glassene sådan at atamonen kommer godt rundt i hele glasset. Hæld atamonen ud og sæt gummiringen på glassets låg.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere