Nutella

af maj 8, 2018Madopskrifter0 Kommentarer

Nu har husmoderen forsøgt sig med en hjemmelavet nutalla. Og den er blevet vildt lækker. Den er ikke for sød og den smager virkelig af nødder og chokolade.

Da mit barnenarn på nuværende tidspunkt ikke må får mælk, har jeg erstattet fløden med havremælk.
(hun må dog godt få smør i små mængder)

Opskriften får du her
 2-3 små glas

200 gr. hasselnødder
100 gr. mørk chokolade (80 %)
100 gr nougat
2½ dl. havremælk (fløde eller rismælk kan også bruges)
100 gr blødt smør

Rist hasselnøderne i ovnen i et ildfast fad på 200 grader, til de er gyldne, og skallerne løsner sig. Kom nødderne i et viskestykke, og nulr skallen af. blend nødderne i en god og solid blender.

havremælk, chokolade og nougat varmes til det hele er smeltet sammen. Tilsæt derefter det bløde smør og lad det smelte i den varme mælk. Når det hele er smeltet, kommes de blendede nødder i  og der røres godt rundt til alt er blandet sammen. (nøddemassen kan godt “klumpe” lidt så pas på).

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere