Mit foredrag på mit Falster

af apr 20, 2018Husholdning0 Kommentarer

Som mange af jer læsere sikkert ved så har jeg været på Falster, min fødeø, og holde et foredrag om hvordan det er at leve som vi gør.
Jeg havde aldrig holdt et foredrag før, så jeg var lidt spændt på hvordan det nu skulle gå.
Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra tilhører så det kan da ikke have været gået helt galt.
her er et par billeder fra aftenen.

Det skønne publikum

Og lidt flere skønne publikummer

Husmoderen før hun blev husmoder

Så kom husmoderen

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere