Suppehøns

af mar 23, 2018Madopskrifter3 Kommentarer

Da mine høner er ret kødfattige, må jeg bestille suppehøner over nettet. Og de kom så med fragtmanden her til morgen.
Hønerne er fra Rurupgård som ligger i nærheden af Haderslev. 
Jeg har bestilt dem fordi jeg skal hjælpe en bekendt med at lave høns i tarteletter til en konfirmation i maj.
Det med at lave mad til fester er normalt ikke noget jeg gør, fordi jeg har rigtig meget at se til i min hverdag.
Når vi skal have nye høner her på gården skal det være hvide italienere. Det er en relativ god æglægger høne og så har den noget mere kød på sidebenene.
De høner vi har nu er af racen Isa Brown. Det er den bedste æglægger, men den er meget kødfattig.
Så man kan sige det jeg går ned i salg af æg kan jeg spare på køb af hønsekød.

3 Kommentarer

 1. Charlotte

  Kan man ikke have begge slags høns sammen?.

  Svar
 2. Husmoder

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Svar
 3. Husmoder

  Kære Charlotte
  Se det her det er pinligt. JEG HAR SLET IKKE TÆNKT DEN TANKE. Så nu tror jeg lige at jeg må tage din gode idé med min mand og så må vi se om vi får "blandingshøns". Måske der kan blive lidt problemer med hanen- laver han så en ny race på de af hønsene som ikke passer til den race han er?
  Får vi så en ny race der både er gode æglæggere og gode suppehøns?
  Se det tror jeg bliver det store emne vi må tale om her på gården.

  Tusind tak for dit indslag. Det varme så meget når jeg hører fra jer læsere, og se nu bare – Du kommer med en ny idé som jeg sikkert kan bruge. Så af hjertet tak.

  Jeg ønsker dig og din familie en rigtig god påske.

  De bedste Husmoder-hilsner
  Berit

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere