Nordisk film og skortensfejeren på visit

af mar 7, 2018Husholdning, Medier0 Kommentarer

I går var en travl dag på Egegaarden, fordi mit barnebarn og jeg havde fint besøg af vores skortensfejer, Anne Sofie (journalist) og Lasse (filmfotograf). De 2 sidst nævnte var fra Nordisk film.

Nordisk film vil , som United TV, også lave et dokumentarprogram om mennesker der har valgt at leve et anderledes liv, et liv væk fra karierer, stress og jag. Derfor brugte de det meste af dagen på Egegaarden i selvskab med Minna Rosa og jeg.

Skæbnen ville at skortensfejeren kom forbi for at udfører sit arbejde, og traditionen tro blev han selvfølgelig budt på nybagte boller og hjemmelavet smør.
Skortensfejer, Jack, fortalte Anne Sofie og lasse at han nød at komme forbi Egegaarden, for der blev altid taget godt i mod ham og han altid blev budt på kaffe.
Anne Sofie og Lasse syntes det var helt fantastisk at hører hans holdning til at jeg har valgt at være hjemme og hvad det betyder for en som han. Han vidste at skulle han i løbet af dagen bruge et toilet, så var Fruen på Egegaarden næsten altid hjemme.

Jeg tror mindsandten at Jack fik en oplevelse han kunne fortælle om hjemme på værkstedet og til hans hustru.

Anne Sofie var noget overrasket over at jeg gik ud for at tage imod Jack. Hun spurgte om jeg gjorde det med alle. Det til svarede jeg “ja, hvis jeg ser at de kører op af vores indkørsel”.  Det var hun meget overrasket over at der stadig var nogen der gjorde.

Jeg tror at vi alle havde en dejlig dag og at vi alle fik en god og sjov oplevelse.

Heldigvis var vores datter Katrine tilstede for at hjælpe mig med den lille, for det kan godt være lidt svært at koncentrerer sig om et interview når der står en lille høne og siger “mormor, mormor, MORMOR”. Så en tak til dig Katrine at du tog den tid fra dine studier.

Nå men nu må vi se om det bliver Nordisk film eller United TV der kommer først om at lave et program hvor vi er med i. Det bliver altså lidt spændende, syntes jeg.

I dag skal Minna Rosa og jeg have en stille og rolig dag, hvor vi bare skal ud og strække benene lidt og kun lave de sædvanlige gøremål.
I morgen står den på legestue.

Til slut vil jeg rette en stor tak til Nordisk film for interessen for vores liv og for besøget. Det var hyggeligt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere