Husmoderen til børnefødselsdag

af feb 12, 2018Årets gang, Familieliv0 Kommentarer

Nu når jeg passer mit lille barnebarn i hverdagen, må jeg jo sørge for at hun kommer ud blandt jævnaldrene, derfor går vi i legestue.
I legestuen møder mit barnebarn nogle søde børn, hvis forældre også har valgt at være hjemme at passe deres børn, og det er nogle søde dejlige børn, som kalder mig mormor B. Jeg tror at det var Stella der fandt på det navn til mig. Det er et navn jeg er stolt af kan I tro.

Det er ikke kun mit barnebarn der får nye venner, det er skam også mormor B. Jeg hygger mig med de unge mødre. De er søde og dejlige mennesker at være sammen med,og så kan vi lærer meget af hinanden trods vores aldersforskelle.
Summa sumarum man kan vel sige at det er en slags win win situation.

I vores lille legestue er der flg. børn

Rosa Sofia 1 år
Rose 1 år
Luna 2 år
Anton 8 mdr.
Astrid 3 år
Stella 2 ½ år
Minna Rosa 2 år
Ingeborg 2 år (starter måske på torsdag)

For ikke så længe siden var jeg, Minna Rosa og min datter (Minna Rosas mor) inviteret til Rosa Sofia`s 1 års fødselsdag.
Det var en skøn formiddag med massere af dejlige mennesker (nogle af fædrene var også med), lækker mad og kage, og en god portion hygge og godt humør.

Herunder ser du lidt stemningsbilleder fra festen.

Den lækre buffet. Læg mærke til det lille tog

Rosa Sofia, dagens fødselar

Vi siger tak for en dejlig og uforglemmelig dag, og vi glæder os til næste fest.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere