Købmanden og frikadellerne

af nov 13, 2017Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Min købmand er nok det bedste sted jeg nogen sinde har handlet. Den service der dér ydes kan ikke beskrives med ord, det skal opleves.

Mange mener hun er dyr. Den påstand kan nu modbevises, fordi jeg har lavet frikadeller af 1½ kg. fars for kun 60,-.
Det er IKKE dyrt, så påstanden er hermed modbevist.

Det er hvad der blev tilbage efter testsmaningerne

Personer der har test smagt er:
Sebastian Nagly *3
Freddy Nagly *3
Finn Olsen * 1
Minna Rosa Nagly Olsen * 2
Berit S.D.Nagly *1 (tror jeg nok det var)

Af den portion er der til 3 middage for 3 personer. Det er 20,- kr. i kød pr. middag. Det kan simpelthen ikke gøres billigere.

Jeg ved at jeg i tidligere indlæg har skrevet at jeg helst vil have kød fra økologiske fritgående dyr. Men jeg gør dog undtagelser når det drejer sig om kød der er ved at gå på dato i hos købmanden, fordi jeg ikke vil acceptere det madspild der er meget af i vores velfærdssamfund.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere