Rødgrød med fløde på

af aug 14, 2017Madopskrifter0 Kommentarer

Egegaardens rødgrød

Lige dele jordbær, solbær og ribs
Lidt vand
koges godt så bærrene er kogt ud.
Si frugtkødet fra, tilsæt sukker (mængde efter smag) og kog grøden op igen
Jævn med kartoffelmel og lad grøden koge op under omrøring.

Grøden spises kold og med økologisk fløde på.

Når jeg får rødgrød er jeg, i tankerne, tilbage hos min farmor og farfar på Falster. Det er sommer og alt er lutter idyl.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere