En journalist og en fotograf kom forbi

af dec 3, 2016Medier0 Kommentarer

Forleden dag blev jeg kontaktet af en journalist fra Hendes Verden. Hun var faldet over min blog og var blevet inspireret til at skrive om den noget usædvanlige livsstil vi lever her på gården.

Jeg blev meget beæret over at der er andre der viser interesse over min og min families måde at leve på.
Da jeg blev kontaktet af Mette og Lene (journalist og fotograf), tænkte jeg at min mission var ved at lykkedes. Jeg vil jo så gerne gøre andre opmærksom på at det at arbejde i hjemmet ikke behøver at være ligestillet med at være kvindeundertryggende, for mig er det netop det modsatte. Jeg har rent faktisk en central possion i vores familie liv. Det er mig der holder tømmen på hestevognen, er der ingen der gør det så løber hestene løbsk. Ligeså ville familien også gøre.

Billeder og info om hvornår artiklen kommer i bladet vil jeg naturligvis skrive her på bloggen.

En selfie af en vaske ægte husmor…godt er det ikke meeeeen praktisk er det

ps. jeg har fået billederne og de er da blevet super gode, men I må intet se før bladet er ude. Så vent I bare 😉

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere