Husmoderen i menighedsrådet

af nov 24, 2016Familieliv0 Kommentarer

Fra og med på søndag er det helt officielt at jeg, med stolthed, kan sige jeg er trådt ind i menighedsrådet for Førslev sogn
Min arbejdsfunktion er at være kontaktperson mellem minighedsrådet og personalet. Denne post deler jeg med vores pragtfulde præst Gunver.
Jeg glæder mig meget til arbejdet. Jeg håber, at jeg på sigt, kan overtage alle de arbejdsopgaver der ligger i her.
Samtidig har jeg fundet et meningsfuldt arbejde hvor jeg kan løse og løfte de fleste opgaver hjemmefra. Hvilket gør at jeg til stadighed kan passe mit barnebarn og sørge for hjemmets og familiens ve og vel.

Jeg ved at jeg i hverdagen ikke har så meget tid til at engagerer mig i andre ting end mit arbejde i hjemmet. Men jeg føler at jeg må gøre et eller andet for vores kirker og vores samfund, ellers bliver vores kirker bare lukket og solgt til andet formål.
Jeg syntes jeg skylder vores kulturhistoriske arv dette.

Herunder ser du Kvislemark kirke. Jeg syntes den er så fantastisk smuk.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere