Mine nye gryder

af aug 17, 2015Husholdning0 Kommentarer

Uuhhh jeg syntes lige jeg vil vise jer mine nye gryder til mit nye komfur, som bliver sat op i løbet af efteråret. Jeg har det som et lille forventningsfuldt barn der næsten ikke kan vente på at det bliver juleaften.

jerngryder til brændekomfur

De er over 100 år gamle og er meget tunge, men de passer perfekt til mig og min stil.
Jeg kan ligefrem dufte flæskestegen der er stegt i brændekomfuret, for ikke at tale om de nybagte boller. Ej hvor jeg glæder mig.
Kan næsten også mærke den varme der spreder sig i køkkenet, stuen og ja resten af huset når der er tændt op i komfuret. Det er lidt lige som hjemme hos min farmor eller som i Kathrines køkken i Matador.
Jeg lover jer, at jeg vil ligge et billede på bloggen af komfuret så snart det er kommet op i køkkenet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere