Dagens tip

af aug 18, 2015Husholdning0 Kommentarer

Slatne grønsager

Smid endelig ikke de slatne grøntsager ud, da de nemt kan friskes op. Derved begrænser du madspild og spare penge.

Du kan friske slatne grøntsager op ved at lægge dem i koldt saltvand eller i isvand i et kvarters tid. Det frisker både konsistens, farve og smag op.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere