Husmoderens pesto

af maj 12, 2015Madopskrifter0 Kommentarer

Den anden dag skulle jeg lave pesto, men opdagede at jeg havde glemt at købe pinjekerner. Så var gode råd dyre, men så kom jeg på en idé og det var at jeg kunne anvende mandler i stedet for, og som sagt så gjort.
Det blev den bedste pesto jeg nogen siden havde smagt.
Mums den var lækker.

Jeg brugte:
2 dl. olivenolie
1 stor håndfuld basilikum blade
lidt fransk estragon
1 håndfuld mandler
2 store fed hvidløg

Det hele blev blendet godt, og nøj hvor det smagte.

Det er tit sådan at man i en husholdning står og mangler en eller anden ingrediens. Det er bare så irriterende, men så er det man skal tænke kreativt inden man starter bilen for at køre til købmanden eller supermarkedet.
Brug i stedet hvad du har, som regel er der noget i skabet, som kan træde i stedet for det du mangler. Derved spare du både penge og så opfinder du selv noget nyt, som måske er endnu bedre end det oprindelige, og det bedste ved det hele …… det er din idé.

Grundet tekniske problemer kan jeg desværre ikke bringe et billede.

Jeg ønsker jer en god appetit.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere