Oksekødssuppe med grovflutes

af jan 15, 2015Madopskrifter0 Kommentarer

Der er da ikke noget så lækkert som suppe i det vejr vi har fortiden.
Igår kogte jeg nogle kalveknogler fra den kalv vi fik slagtet sidste år. Det er noget nær det sidste vi har tilbage af den. Vi må også begynde at tænke på at der skal være plads til den næste portion kød som snart kommer.
Nå men jeg kogte altså de her ben rigtig godt ind, og derefter skummede jeg suppen og tilsatte gulerødder, porre og selleri. Kogte dem til de var møre, og kom derefter mine hjemmelavet kød og mel boller i.
Det smagte himmelsk, og som lidt krydder på det hele havde jeg bagt grovflutes.

oksekødssuppe

Jeg vil på et senere tidspunkt udgive min opskrift på kød og mel boller.
Hvis du ønsker at følge denne blog kan du tilmelde dig e-mail service ( se under fanen “follow by e- mail”).

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere