Hav styr på din fryser

af dec 11, 2014Husholdning0 Kommentarer

I efteråret var vi på visit hos min søster i Norge og hun viste mig hvordan hun holder “orden” på indholdet i fryseren.
Alt var blevet taget op sådan at hun kunne notere i en lille bog hvad der var i fryseren efterhånden som det blev lagt ned igen.
Jeg husker ikke om hun havde skrevet dato på hvornår tingene er lagt i fryseren, men det er jeg begyndt at gøre. Derved får man bedre mulighed for at få brugt hvad man har, inden det bliver for gammelt.
Det at skrive ned hvad som findes i fryseren er vildt smart så har du altid helt tjek på “lagerbeholdningen”, og så er det nemmere når du skal lave din madplan, du kan derved planlægge ud fra hvad der er i fryseren. Hvis du følger dette råd spare du både penge og tid.

juleænder rugbrød, rundstykker og meget andet er der i denne fryser.

Jeg er i den lyksagelige situation at jeg har 2 frysere. Den ene til frugt, bær og grøntsager (brødet burde gså ligge i den fryser men på grund af pladsmangel måtte jeg ligge brødet i kødfryseren), og den anden til kød,

God fornøjelse med oprydningen 😉

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere